Genç MÜSİAD tarafından gerçekleştirilen Genç Ticaret Projesi’nin ödül töreninde konuşan Başkan Ekrem Yüce, “Öncelik Genç MÜSİAD’ı ve projeye katılan tüm öğrencileri tebrik ediyorum. Bilgi çağının anahtarı verimliliktir. Bize düşen eğitim çağında ve sonrasında en doğru olanı en doğru zamanda yapmaktır. Gelecek mutlaka girişimcilerin omuzları üzerinde yükselecektir” dedi.

Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem Yüce, Genç MÜSİAD tarafından hayata geçirilen ‘Genç Ticaret Köprüsü’ projesinin ödül törenine katıldı. Vali Ahmet Hamdi Nayir, SAÜ Rektörü Prof. Dr. Fatih Savaşan, SUBÜ Rektörü Prof. Dr. Mehmet Sarıbıyık, MÜSİAD Başkanı Yaşar Coşkun, çok sayıda davetli ve öğrencilerin yer aldığı programda Başkan Yüce, sunumlarda 2. olan öğrenciye ödülünü takdim ederken;  Genç Ticaret Köprüsü projesi dolayısıyla Genç MÜSİAD’ı ve katılım gösteren tüm öğrencileri tebrik etti. Başkan Yüce, öğrencilerle birlikte hatıra fotoğrafı da çektirdi.

Bilginin gücü
Geleceğin girişimcilerin omuzlarında yükseleceğine dikkat çeken Başkan Yüce “Projeye katılan kardeşlerimizin ülkemize ve dünyaya hayırlı hizmetler sunmalarını diliyorum. Bilgi çağının anahtarı verimliliktir. Ne iş yapıyorsak yapalım bu işin sonucu hep verimlilik olmalıdır. Bütün çalışmalarımızda ölçülebilirliği örnek almalıyız. Bugün en silik yazı en kuvvetli hafızadan güçlüdür. Bu dünyada en büyük güç bilgidir. Elimizdeki bilginin ve ölçünün en doğrusu olduğunun sağlamasını yapmak zorundayız. Bize düşen eğitim çağında ve sonrasında en doğru olanı en doğru zamanda yapmaktır. Gelecek mutlaka girişimcilerin omuzları üzerinde yükselecektir. Girişimciler risk alan insanlardır. Genç ve enerjik yapıya sahiptirler. Burada sunum yapan kardeşlerimizi tebrik ediyorum. Ben onları misafir olarak değil ev sahibi olarak görüyorum. Sakarya sadece Sakarya da yaşayanların değil tüm Sakarya’yı sevenlerin memleketidir” dedi.