Başkent Millet Bahçesi’nde düzenlenen Tam Bana Göre Festival’de Sakarya Büyükşehir Belediyesi bisiklet ve sahne şovlarıyla en renkli stant oldu.

AK Parti Yerel Yönetimler Başkanlığı’nın Başkent Millet Bahçesi’nde düzenlediği Tam Bana Göre Festival’de Sakarya Büyükşehir Belediyesi bisiklet ve sahne şovlarıyla en renkli stant oldu.

Gençlerin ilgi odağı Sakarya standı
Gençliğe ve yarınlara yönelik hayata geçirdiği projelerle, ürettiği yenilikçi fikirlerle Türkiye’nin örnek belediyeleri arasında ilk sıralarda yerini alan Büyükşehir Belediyesi’nin festival alanındaki standına gençler büyük ilgi gösterdi. Gençlere Bisiklet Şehri Sakarya’nın tanıtıldığı stantta bisiklet gösterileri ve sahne şovlarının yanı sıra yarışmalar düzenleniyor ve kazanan gençlere bisiklet hediye ediliyor.  21 Kasım Pazar gününe kadar devam edecek festivalde tüm gençler Sakarya Büyükşehir Belediyesi standına davet edildi.