Büyükşehir Belediyesi tarafından şehir genelinde başlatılan maske ve dezenfektan dağıtım çalışmaları Ferizli’de başladı. Başkan Ekrem Yüce’ye teşekkürlerini ifade eden Ferizli Belediye Başkanı İsmail Gündoğdu, “İlçemizde yaklaşık 12 bin hane var ve yaklaşık 240 bin maske ve dezenfektanı dağıtım ekipleri ücretsiz olarak dağıtacaklar” dedi.

Sakarya Büyükşehir Belediyesi tarafından şehir genelinde ‘Her Eve Maske’ sloganıyla başlatılan dağıtımlar Ferizi’de başladı. Son olarak Adapazarı Karakamış Mahallesi’nde dağıtım işlemlerini tamamlayan dağıtım ekipleri ücretsiz maske ve dezenfektanları hane hane gezerek Ferizlili hemşerilerine ulaştırıyor. Dağıtım ekibi çalışmalarını takip eden Ferizli Belediye Başkanı İsmail Gündoğdu, “Büyükşehir Belediye Başkanımız Ekrem Yüce’nin talimatlarıyla maske dağıtım ekipleri ilçemizde hane hane ücretsiz dağıtım işlemlerine başladılar. İlçemizde yaklaşık 12 bin hane var ve yaklaşık 240 bin maske ve dezenfektanı dağıtım ekipleri ücretsiz olarak dağıtacaklar. Başkanımıza teşekkür ediyor, dağıtım ekiplerine çalışmalarında kolaylıklar diliyorum” dedi.