Büyükşehir Belediyesi Kültür Sanat Etkinlikleri kapsamında ‘Evren Tasarımları – Kırmızı’ Resim Sergisi Sakaryalı sanatseverlerin beğenisine sunuldu. Ressam İsmail Ateş’in özgün eserlerinden oluşan sergi, 30 Ağustos Pazar gününe kadar OSM’de ziyaret edilebilecek.

Sakarya Büyükşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Dairesi Başkanlığı tarafından düzenlenen Kültür Sanat Etkinlikleri, Ressam İsmail Ateş’in özgün eserlerinden oluşan ‘Evren Tasarımları- Kırmızı’ Yağlı Boya Resim Sergisi’nin açılışı ile devam etti. Ofis Sanat Merkezi’nde gerçekleştirilen programa Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Zafer Poyraz, Kültür ve Sosyal İşler Dairesi Başkanı İbrahim Aktürk, Ressam İsmail Ateş ve vatandaşlar katıldı.

Büyükşehir’e Teşekkür
Eserlerini Sakaryalı sanatseverlerin beğenisine sunmaktan duyduğu memnuniyeti dile getiren Ressam İsmail Ateş, Büyükşehir Belediyesi’ne teşekkür etti. Programın devamında Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Zafer Poyraz, Ressam Ateş’e teşekkür ederek günün anısına çiçek takdim etti. Ofis Sanat Merkezi’nde açılışı gerçekleştirilen ‘Evren Tasarımları – Kırmızı’ yağlı boya resim sergisi 30 Ağustos Pazar günü kadar ziyaret edilebilecek.