Büyükşehir Belediyesi Engelli Hizmetleri Şube Müdürlüğü düzenlediği engelsiz yaz piknik organizasyonu ile engelli öğrenciler ve ailelerinin keyifli vakit geçirmesini sağladı.

Sakarya Büyükşehir Belediyesi Sosyal Hizmetler Dairesi Başkanlığı Engelli Hizmetleri Şube Müdürlüğü tarafından düzenlenen etkinlikler devam ediyor. Sakarya'da yaşayan çok sayıda engelli vatandaş ve aileleri de etkinlikte yer aldı. Sapanca’da düzenlenen piknik programında engelli öğrenciler müzik eşliğinde dans ettikten sonra müzik dinletisi, boyama etkinliği ve serbest zaman etkinliğiyle gölün kıyısında doğanın tadını çıkarttı. Programa aynı zamanda misafir olarak Anadolu Engelliler Birliği Derneği de katılım sağladı. Programda engelli aileleri çocuklarının mutluluklarını izlerken duygulu anlar yaşadı.

Sosyal hayata katılıyorlar
Sosyal Hizmetler Dairesi Başkanlığı tarafından yapılan açıklamada “Özel gereksinimli bireylerimizin sosyal hayata katılmaları, ihtiyaçlarının çözülmesi konusunda çalışmalarımızı her geçen gün arttırarak devam ediyoruz. Sosyal Gelişim Merkezleri’nde yılda yaklaşık 500 engelli kardeşimiz Hobi Kurslarında keyifli vakit geçiriyor. Engelli öğrencilerimizden aldığımız pozitif enerjiyle inşallah çalışmalarımızı daha da arttıracağız” denildi.