Engelleri Birlikte Aşıyoruz

Sakarya Büyükşehir Belediyesi Sosyal Hizmetler Dairesi Başkanlığı ve Adapazarı Halk Eğitim Merkezi işbirliği ile düzenlenecek Engelli Yaz Dönemi Kursları için kayıtlar devam ediyor. Okuma Yazma, İşaret Dili, Takı Tasarımı, Resim, Filografi, Müzik/ Koro Çalışmaları, Ritim, Şiş Örücülüğü, Değerler Eğitimi, Halk Oyunları, Masa Tenisi, Ebru Kursu, Jel Mum Yapımı, Ahşap Süsleme, Bilgisayar İşletmenliği, Servis Elemanı Yetiştiriciliği, Nikah Şekeri Hazırlama, Step, Pilates, Drama ve Jimnastik Kursu olmak üzere 21 branşta verilecek ücretsiz eğitimler için son kayıt tarihi 13 Haziran Cuma.

21 branşta eğitim verilecek
Engelli vatandaşların sosyal yaşam ve istihdamdan daha fazla pay alabilmeleri için çalışmaların aralıksız sürdüğünü ifade eden Sosyal Hizmetler Dairesi Başkanı Davut Yüce, “Devletimizin tüm kurumlarıyla işbirliği içerisindeyiz. Büyükşehir Belediyesi olarak engelli vatandaşlarımızın hayatın her alanında yer alabileceğini, üretime katkı sunabileceklerini göstermek için çalışmalarımıza ara vermeden devam ediyoruz. Bu kapsamda düzenlediğimiz ücretsiz Yaz Dönemi Kurslarımıza kayıtlar devam ediyor. Engelli vatandaşlarımız ve yakınları branşlarımız ile ilgili detaylı bilgiyi için Engelli Hizmetleri Şube Müdürlüğü’nün 281 88 05 nolu telefonunu arayabilir. Kayıtların tamamlanmasının ardından İnşallah Haziran ayı içerisinde eğitimlerimize başlayacağız” diye konuştu.