Büyükşehir Belediyesi Şubat Kültür Sanat Etkinlikleri kapsamında ‘Foto-Grafik’ isimli Fotoğraf Sergisi, Ofis Sanat Merkezi’nde kültür sanat dostlarının beğenisine sunuldu.

Sakarya Büyükşehir Belediyesi Şubat Kültür Sanat Etkinlikleri ‘Foto-Grafik’ isimli Fotoğraf Sergisi’nin açılış töreni ile devam etti. Ofis Sanat Merkezi’nde gerçekleştirilen programa Kültür ve Sosyal İşler Dairesi Başkanı İbrahim Aktürk, Kültür ve Sanat Şube Müdürü Adem Turan ve kültür sanat dostları katıldı. Fotoğraf Sanatçısı Fatih Gürsel’in eserlerinden oluşan “Foto-Grafik” isimli sergiye sanatseverlerin ilgisi yoğun oldu.

12 Mart Pazar’a kadar ziyaret edilebilecek
12 Mart Pazar gününe kadar ziyaret edilebilecek sergide, Sanatçı Fatih Gürsel’in özgün eserleri yer alıyor. Sergi açılışında Kültür ve Sosyal İşler Dairesi Başkanı İbrahim Aktürk, günün anısına Sanatçı Fatih Gürsel’e çiçek takdim etti. Kültür ve Sosyal İşler Dairesi Başkanlığı’ndan yapılan açıklamada, “Kültür sanat etkinliklerimize ilgi gösteren tüm sanatseverlere teşekkür ederiz” ifadelerine yer verildi.