Büyükşehir Belediyesi Mezarlık Planlama ve Destek Hizmetleri Şube Müdürlüğü vatandaşlardan gelen talepler doğrultusunda Emirsultan Mezarlığı’nda çevre düzenlemesi ve bakım çalışmaları gerçekleştirdi. Ziyaretçiler çalışmalar dolayısıyla Başkan Ekrem Yüce’ye teşekkür etti.

Sakarya Büyükşehir Belediyesi Sağlık İşleri Dairesi Başkanlığı Mezarlık Planlama ve Destek Hizmetleri Şube Müdürlüğü tarafından başlatılan mezarlıkların bakımı ve çevre düzenlemesi çalışmaları devam ediyor. Vatandaş odaklı belediyecilik anlayışıyla gerçekleştirilen çalışmalarda vatandaşlardan gelen talepler dikkate alınarak Emirsultan Mezarlığı’nda çalışmalar tamamlandı. Çalışmalar doğrultusunda bin 500 ton asfalt kullanılırken 400 adet yeni mezarlığın da parsel çalışmaları tamamlandı. Aynı zamanda çevre düzenlemesi çalışmaları da tamamlanan Yeni Emirsultan Mezarlığı’nda ziyaretçiler memnuniyetlerini dile getirerek Başkan Yüce’ye teşekkür etti.

Mezarlıklarda çalışmalar devam ediyor
Mezarlık Planlama ve Destek Hizmetleri Şube Müdürlüğü tarafından konuyla ilgili yapılan açıklamada, “Vatandaşlarımızdan gelen talepler doğrultusunda Emirsultan Mezarlığı’nda başlattığımız çevre düzenleme ve bakım çalışmalarını tamamladık. Hemşehrilerimiz artık daha rahat bir şekilde ziyaretlerini gerçekleştirebilecek. Ayrıca Büyükşehir Belediyemiz bünyesindeki tüm mezarlıkların ot temizliği, yol bakımı ve onarımlarını programımız dahilinde sürdürüyoruz. Mezarlık Planlama ve Destek Hizmetleri Şube Müdürlüğü olarak vatandaşlarımızın talep ve isteklerine çözümler üretmeye devam edeceğiz” ifadeleri kullanıldı.