Büyükşehir Belediyesi’nin ‘Şehir Senin İçin Yenileniyor’ sloganıyla başlattığı cadde yenileme projeleri kapsamında Adnan Menderes Caddesi’nde dönüşüm çalışmaları devam ediyor.

Sakarya Büyükşehir Belediyesi tarafından ‘Şehir Senin İçin Yenileniyor’ sloganıyla şehir merkezi ve 16 ilçe gurup yollarında başlatılan dönüşüm çalışmaları Adapazarı Adnan Menderes Caddesi’nde devam ediyor. Arterin Yeni Camii ile SGK Kavşağı ve SGK Kavşağı ile Devlet Hastanesi arasındaki bölümlerinde asfalt serim işlemleri tamamlandı. Arterde bulunan logar kapakları da yol seviyesine yükseltiliyor. Yol Bakım ve Altyapı Koordinasyon Dairesi Başkanlığı’ndan yapılan açıklamada, “Adnan Menderes Caddesi’nde dönüşüm çalışmalarımız Devlet Hastanesi’nden Yeni Camii istikametine doğru sürdürülecektir” ifadelerine yer verildi.