Büyükşehir Belediyesi Sonbahar Doğa Yürüyüşleri, Turnalık Yaylası-Hendek’te devam etti. 16 kilometre uzunluğundaki parkurda yürüyen doğaseverler güzel havanın ve eşsiz manzaranın tadını çıkardı.

Sakarya Büyükşehir Belediyesi Gençlik ve Spor Hizmetleri Dairesi Başkanlığı tarafından her yıl düzenlenen ‘Doğa Yürüyüşleri’ Turnalık Yaylası-Hendek’te devam etti. 16 kilometre uzunluğundaki parkurda yürüme fırsatı bulan doğaseverler, temiz havayı solumanın yanı sıra eşsiz manzaraya sahip güzergahta bol bol fotoğraf çekmeyi ihmal etmedi. Doğaseverler keyifli bir yürüyüşün ardından Büyükşehir Belediyesi’ne teşekkür etti. Gençlik ve Spor Hizmetleri’nden yapılan açıklamada, “21 Ekim Pazar günü Çine Orman Gözetleme Kulesi – Geyve’de gerçekleştirilecek yürüyüş ile devam edecektir. Doğaseverler hafta içerisinde kurumsal internet sayfası (www.sakarya.bel.tr) üzerinden yürüyüşlere kayıt yaptırabilirler” ifadeleri kullanıldı.