Büyükşehir Belediyesi Sonbahar Doğa Yürüyüşleri Akyazı-Yörükyeri parkuru ile devam etti. Doğaseverler; sonbaharın döktüğü yaprakların arasında yürüyüş yaparken, fotoğraf çekilmeyi de ihmal etmedi.

Sakarya Büyükşehir Belediyesi Gençlik ve Spor Hizmetleri Dairesi Başkanlığı tarafından düzenlenen Sonbahar Doğa Yürüyüşleri Akyazı-Yörükyeri parkuru ile devam etti. 19 kilometrelik parkurda sonbaharın döktüğü yaprakların arasında yürüyüş yapmanın ayrıcalığını yaşayan doğaseverler, keyifli bir Pazar gününü geride bırakırken; fotoğraf çekilmeyi de ihmal etmedi. Gençlik ve Spor Hizmetleri Dairesi Başkanlığından yapılan açıklamada, “Sonbahar Doğa Yürüyüşleri 24 Kasım Pazar günü Hendek-Turnalık/Çiğdem Parkuru ile sona erecektir. Doğaseverler hafta içerisinde kurumsal internet sayfası (www.sakarya.bel.tr) üzerinden yürüyüşlere kayıt yaptırabilirler” ifadeleri kullanıldı.