Doğa Yürüyüşüyle Engeller Kalkıyor

Büyükşehir Belediyesi Sağlık ve Sosyal Hizmetler Dairesi Başkanlığı tarafından düzenlenecek olan Engellilere yönelik doğa yürüyüşü 3 Ekim Çarşamba Günü Acarlar Longozu Gezi Parkuru’nda gerçekleştirilecek. Geziye Sakarya’da yaşayan tüm engelli vatandaşlar katılabiliyor.

Sağlık ve Sosyal Hizmetler Dairesi Başkanı Davut Yüce, Engellilere yönelik etkinliklerin aralıksız bir şekilde devam ettiğini kaydederek, “Engellilere yönelik birçok etkinlik gerçekleştiriyoruz. Kısa bir süre önce Sapanca Gölü’nde dalış etkinliği gerçekleştirdik. Şimdi de engellilere yönelik doğa yürüyüşü gerçekleştiriyoruz. 3 Ekim Çarşamba Günü (Yarın) Acarlar Longozu Gezi Parkuru’nda engelli vatandaşlarımıza yönelik gerçekleştireceğimiz yürüyüşe Sakarya’da yaşayan tüm engelli vatandaşlarımızı ve yakınlarını bekliyoruz” dedi.

Engellilere uygun parkur
Engelli vatandaşlara yönelik yürüyüş etkinliklerinin gelen talep doğrultusunda devam edebileceğini söyleyen Yüce, “3 Ekim Günü gerçekleştireceğimiz yürüyüşe Engelli Hizmetleri Şube Müdürlüğü önünden araç kaldıracağız. Yürüyüşe katılmak isteyenler sabah 09:00’da burada hazır bulunarak, etkinliğimize katılabilirler. Acarlar Longozu Gezi Parkuru engelli vatandaşlarımız için uygun bir parkur. Engelli vatandaşlarımız gönül rahatlığıyla bu yürüyüşe katılabilirler. Gazi’de engelli vatandaşlarımıza yemek ikramımız da olacak” şeklinde konuştu.