Büyükşehir Belediyesi Aile ve Çocuk Hizmetleri Şube Müdürlüğü tarafından hayata geçirilen Dikkat Atölyesi ikinci dönem eğitimleri tamamlandı. Adapazarı, Akyazı, Geyve ve Sapanca SGM’de atölyeyi başarıyla tamamlayan 306 minik öğrenci sertifika heyecanı yaşadı.

Sakarya Büyükşehir Belediyesi Aile ve Çocuk Hizmetleri Şube Müdürlüğü tarafından hayata geçirilen Dikkat Atölyesi ikinci dönemini de tamamladı. Adapazarı, Akyazı, Geyve ve Sapanca SGM’de atölyeyi başarıyla tamamlayan 306 minik öğrenci sertifika almaya hak kazandı. Sosyal Hizmetler Dairesi Başkanı Davut Yüce, Aile ve Çocuk Şube Müdürü Murat Kıroğlu ve Dikkat Atölyesi eğitmenleri öğrencilere sertifikalarını takdim etti.

Dikkat sorunlarına doğru çözümler
Sosyal Hizmetler Dairesi Başkanı Davut Yüce, “Öğrencilerimizin dikkat sorunlarına doğru çözümler üretme bilinciyle hayata geçirilen projemizi yaygınlaştırarak ilimizin her yerindeki çocuklarımızın yararlanmasını sağlıyoruz. Bu amaçla açılan atölyemiz ikinci dönem ilçelerde de faaliyet gösterdi. Adapazarı SGM ile birlikte Geyve, Sapanca, Akyazı SGM’lerde toplam 306 çocuk ve velileri Dikkat Atölyesi’nden yararlandı” ifadelerini kullandı.

Tebrik ediyoruz
Yüce, “Çocukların okul saatlerine uygun olarak planlanan Dikkat Atölyesi’nde öğrenciler ile veliler eş zamanlı eğitim aldılar. Ailenin dikkat probleminde önemli rol sahibidir ve çocuklara doğru yaklaşımları sergiledikleri takdirde ilerleme kaydedilebilir. Atölyemiz odaklanma, konsantrasyon bozukluğu gibi günümüzde sıklıkla karşılaşılan dikkat sorunlarına doğru çözümler üretme bilinciyle hazırlandı. Tüm öğrencilerimizi hak kazandıkları belgeleri için tebrik ediyorum. Buradan aldıkları tüm bilgi, beceri ve farkındalıklarını günlük yaşamlarına entegre etmelerini temenni ediyorum” diye belirtti.