Daha Güzel Bir Sakarya İçin

Büyükşehir Belediyesi İhsaniye Cami ile Yeni Cami arasında (Karaağaçdibi ve Atatürk Bulvarı) çevre düzenleme çalışmalarına başladı. Çalışmalar hakkında konuşan Fen İşleri Dairesi Başkanı Ali Oktar, “Büyükşehir Belediye Başkanımız Zeki Toçoğlu, daha önce Karaağaç esnafı ile bir araya gelmiş ve Karaağaç Bulvarı’nın Sakarya’mızın gözbebeği bulvarlarından olduğunu ifade etmişti. Başkanımız Zeki Toçoğlu’nun talimatıyla düzenleme çalışmalarımıza başladık. Çalışmalarımız hızlı bir şekilde ilerliyor. İnşallah, Karaağaç ve Atatürk Bulvarlarını şehrimize yakışır hale getireceğiz” diye konuştu.

Görme engellilere yürüyüş yolu
Karaağaç Bulvarı’nda yapılan düzenleme çalışmalarının etap etap ilerlediğini kaydeden ve yapılan çalışmalar hakkında bilgiler veren Ali Oktar, “İhsaniye Camii’nden Yenicami’ye kadar olan hat üzerinde şehir estetiğini olumsuz yönde etkileyen kaldırımları yenileyeceğiz. Ayrıca orta refüjde aydınlatmaları, şehir mobilyaları yenileyecek ve çevre düzenlemesi yapacağız. Ayrıca görme engelli vatandaşlarımızı düşünerek yürüyüş yollarını yeniliyoruz. Çok daha güzel bir Sakarya için çalışmalarımızın tamamında şehrin estetiğini ve engelli vatandaşlarımızı düşünerek düzenlemeler gerçekleştiriyoruz” ifadelerini kullandı.