Büyükşehir Belediyesi Çözüm Masası 2020 yılında 150 bini aşkın çağrıya yanıt vererek vatandaşların çözüme en hızlı şekilde ulaşmalarını sağladı. Koronavirüs salgınıyla mücadele sürecinde aktif rol oynayan Çözüm Masası kısıtlama günleri dâhil olmak üzere günün 24 saati vatandaşların hizmetinde olmaya devam etti.

Sakarya Büyükşehir Belediyesi Çözüm Masası 2020 yılında 150 bini aşkın çağrıya yanıt vererek vatandaşların çözüme en hızlı şekilde ulaşmalarını sağladı. Vatandaşlardan gelen başvuru ve talepleri titizlikle çalışarak çözüme ulaştıran Çözüm Masası birimi koronavirüs salgınıyla mücadele sürecinde aktif rol oynadı. Yapılan açıklamada, “Vatandaş ile belediye arasında bir köprü vazifesi gören Çözüm Masası Birimimiz, 7 gün 24 saat Sakaryalılar için görev başında olmaya 2021 yılında da devam edecektir” denildi.

En hızlı şekilde çözüme ulaştırıyoruz
2020 yılı istatistiklerine dair Çözüm Masası Birimi tarafından yapılan açıklamada, “Geride bıraktığımız 2020 yılında Çözüm Masası olarak vatandaşlarımıza sorunlarının çözümünde yol göstericilik yapmaya devam ettik. ALO 153 Çözüm Masası hattına gelen 150 bini aşkın çağrıya yanıt vererek vatandaşlarımızın çözüme en hızlı şekilde ulaşmalarını sağladık. Vatandaşlarımızdan gelen başvuru ve talepleri titizlikle çalışarak en hızlı bir şekilde çözüme ulaştıran Çözüm Masası birimimiz geçtiğimiz yıl ülkemizde Mart ayından beri görülen koronavirüs salgınıyla mücadele sürecinde ise aktif rol oynadı. Vatandaşlarımızın evde kaldığı kısıtlama günlerinde 7/24 vatandaşlarımızın hizmetinde olan Çözüm Masası gelen her talep ve isteği ilgili nöbetçi birimlere ulaştırdı. Koronavirüs salgını süresince vatandaşlarımızın sağlığını korumak amacıyla farklı zaman dilimlerinde maske dağıtımı gerçekleştirirken, yıl boyunca özel gün ve haftalarda sosyal sorumluluk projelerine imza atmaya devam ettik” ifadelerine yer verildi.