Sosyal Gelişim Merkezi Sakarya Glutensiz Yaşam Derneği’nden çocukları ağırladı. Buluşmada ‘Glutensiz Waffle’ etkinliği gerçekleştirildi.

Sakarya Büyükşehir Belediyesi Sosyal Gelişim Merkezi Sakarya Glutensiz Yaşam Derneği’nden gelen çocukları misafir etti. Her besini rahat bir şekilde yiyemeyen çocuklara yönelik ‘Glutensiz Waffle’ etkinliği gerçekleştirildi.

Mutlu ve keyifli dakikalar
Sakarya Glutensiz Yaşam Derneği Başkanı Sevda Akçay, “Sosyal Gelişim Merkezi etkinlikleri ile çocuklarımızın çok keyifli ve mutlu dakikalar geçirmelerine vesile oldular. Aynı duyguları yaşayan, arkadaşları ile birlikte waffle yapıp, güvenle yiyen çocuklarımız daha sonra tasarım dersi faaliyetleriyle eğlendiler. Sosyal Gelişim Merkezi olumlu sosyal davranışların bireyleri yaşam boyu etkilediği ve bu nedenle söz konusu alanlardaki çalışmalarla özel gruplara yer vermenin önemini bir kez daha gösterdi.  Malzeme olarak içeriğinde gluten bulundurmadığına yönelik raporları olan firma ürünleri kullanıldı. Bu güzel etkinlik için öncelikle Büyükşehir Belediyesi Sosyal Hizmetler Dairesi Başkanlığına, daha sonra glutensiz ürün üreterek hayatımızı kolaylaştıran firmalara çok teşekkür ediyorum” şeklinde konuştu.