Akyazı SGM’de çocuklarla buluşan Başkan Ekrem Yüce, “Her biri ayrı değer olan çocuklarımızın yarınlara dair idealleri, bakış açıları, gayretleri ile inanıyorum ki hem ülkemiz hem de şehrimiz parlak bir geleceğe sahip olacaktır. Büyükşehir Belediyesi olarak Sosyal Gelişim Merkezlerimiz ve hayata geçirmeye hazırlandığımız Çocuk Akademisi ile birbirinden kıymetli cevherlerimizin yanında olacağız” dedi.

Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem Yüce, Akyazı Sosyal Gelişim Merkezinde çocuklarla buluştu. Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğü’ne bağlı Sevgi Evleri çocuklarının Akyazı SGM’yi ziyaretinde Başkan Ekrem Yüce’nin yanı sıra Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü Musa Zor, Sosyal Hizmetler Dairesi Başkanı Semih Bayraktar, şube müdürleri ve eğitimciler yer aldı.

Yüzlerde tebessüm olmak için
Akyazı SGM’de eğlenceli vakit geçiren çocuklar; tasarım, geleneksel sanatlar atölyesi, akıl oyunları ve drama derslerine katılarak yeni şeyler öğrendi. Sosyal Gelişim Merkezi’nde hazırlanan hediyeler çocuklara takdim edilirken; programların ardından çocuklar arkadaşlarıyla birlikte sinema izlemenin mutluluğunu yaşadı. Günün sonunda ise çocuklar mutlu bir gün geçirmenin huzuru ile Akyazı Sosyal Gelişim Merkezi’nden ayrıldı. Başkan Ekrem Yüce, çocuklarla yakından ilgilenirken, çocukların geleceği için büyük bir gayretle çalışmaya devam edeceklerini vurguladı.

Yarınların teminatı çocuklardır
Başkan Ekrem Yüce, çocukların birbirinden kıymetli cevherler olduğunu, tarihini bilen, kültürüne ve değerlerine sahip çıkan bir nesil yetişmesinin önemine vurgu yaparak şunları söyledi: “Ülkemizin geleceği çocuklarımızın, gençlerimizin ellerinde olacak. Her biri ayrı bir değer olan çocuklarımızın yarınlara dair idealleri, bakış açıları, gayretleri ile inanıyorum ki hem ülkemiz hem de şehrimiz parlak bir geleceğe sahip olacaktır. Biz de Sosyal Gelişim Merkezlerimizle çocuklarımızı geleceğe hazırlamaya devam edeceğiz. Ayrıca çocuklarımızın bilgi ve birikimini destekleyecek, yeteneklerini keşfetmelerini sağlayacakları Çocuk Akademisi’ni hayata geçiriyoruz. Rabbim tüm çocuklarımızın geleceğini güzel eylesin. Başarıları daim olsun. Biz her zaman çocuklarımızın yanında olacağız” dedi.