Büyükşehir Belediyesi tarafından Erenler Yaşam Merkezi BELPAŞ Spor Kompleksi içerisinde faaliyete geçirilecek Çocuk Akademisi projesinde son aşamaya gelindi. Başkan Ekrem Yüce, “Projemizin içerisinde bulunan spor salonları, derslikler, kütüphane, idari ofisler ve uygulama sınıflarını iç dizaynları tamamlandı. Geleceğimiz olan çocuklarımız için çalışmaya devam edeceğiz” dedi.

Sakarya Büyükşehir Belediyesi tarafından Erenler Yaşam Merkezi BELPAŞ Spor Kompleksi içerisinde faaliyete geçirilecek Çocuk Akademisi projesinde son aşamaya gelindi. Kısa bir süre sonra hayata geçmesi planlanan proje içerisindeki 3 adet spor salonu, 3 adet uygulama sınıfı, 3 adet müzik atölyesi, 9 adet derslik, 3 adet idari ofis ve kütüphanenin iç dizaynı tamamlandı. Çocukların bilgi ve birikimini destekleyecek, yeteneklerini keşfetmelerini sağlayacak Çocuk Akademisi’nde çocuklar bilimsel, sanatsal, sportif ve kültürel açıdan hem eğlenecek hem de serbest öğrenme ile ulusal ve uluslararası düzeyde faaliyetler icra edebilecekler. 

İç dizaynlar tamamlandı
Proje hakkında değerlendirmelerde bulunan Başkan Ekrem Yüce, “Çocuklarımızın yerli, milli ve dünyada kabul görmüş evrensel eğitim modelleri ile harmanlayarak yeteneklerini keşfetmelerini sağlamak amacıyla hayata geçireceğimiz Çocuk Akademisi projemizde son aşamaya geldik. Erenler Yaşam Merkezi BELPAŞ Spor Kompleksi içerisinde faaliyet sunacak projemizin içerisinde bulunan spor salonları, derslikler, kütüphane, idari ofisler ve uygulama sınıflarını iç dizaynları tamamlandı. Alanında uzman eğitmenler tarafından eğitimlerin verileceği Çocuk Akademisi projemiz, yaşadığı topluma yön verecek olan çocukların modern bilimsel gelişmelerin gerisinde kalmayıp, daha iyi bir eğitim modeli ile hem şehirlerini hem de ülkelerini uluslararası arenada aktif biçimde temsil etmelerine fayda sağlayacaktır. Geleceğimiz olan çocuklarımız için çalışmaya devam edeceğiz” dedi.