Cenaze hizmetleri için Pamukova’ya yeni gasilhane

Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem Yüce, Pamukova’da hayırsever iş insanın katkılarıyla inşa edilen yeni gasilhanenin açılışını yaptı. Pamukova Belediye Başkanı Güven Övün ile AK Parti Pamukova İlçe Başkanı Aziz Burak Çelik’in yanı sıra misafirlerin yer aldığı açılışta Başkan Yüce, gasilhane ile cenaze hizmetlerinin daha sağlıklı bir şekilde sürdürüleceğini ifade ederek, yeni gasilhanenin yapımına katkı sunan iş insanlarına teşekkür etti.

Hayırlı olsun
Başkan Ekrem Yüce, Büyükşehir Belediyesi cenaze hizmetlerinden vatandaşların büyük memnuniyet duyduğunu belirterek, “Pamukova’da da yeni inşa edilen proje ile cenaze hizmetleri daha sağlıklı bir şekilde sürdürülecek. İlçemize ve hemşehrilerimize hayırlı olsun” dedi. Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Dairesi Başkanlığı’nın organizasyonu ile tamamlanan yeni gasilhane Mezarlık Hizmetleri Dairesi Başkanlığı marifetiyle bölgenin hizmetinde olacak.