Çalışanlardan Fikir Alınacak

Sakarya Büyükşehir Belediyesi İnsan Kaynakları ve Eğitim Şube Müdürlüğü, belediye çalışanlarının motivasyonlarını ve verimliliğini artırıcı öneri geliştirme sistemi kurdu. Sistem sayesinde çalışanlardan gelen fikirler değerlendirilecek. Öneri Geliştirme Sistemi hakkında bilgi veren İnsan Kaynakları Eğitim Dairesi Başkanı Murteza Oktar “İnsan Kaynakları Yönetimi çalışmaları kapsamında faaliyete geçirilen öneri geliştirme sistemi ile kurum personelimiz iş süreçlerinde kendi önerileriyle iyileştirme sağlayarak kurum çalışmalarında kalite ve verimliliğin artırılmasında söz sahibi olacaklar. Geliştirme sistemiyle çalışanlarımızın yaptıkları iş, sundukları hizmet ve çalışma ortamı ile ilgili karşılaştıkları problemlerini ortadan kaldırmayı hedefliyoruz. Çalışanlarımızdan gelecek fikirleri ve önerileri değerlendirerek, çalışmalarımıza bu öneriler doğrultusunda yön vereceğiz. Personelimizin önerilerini bekliyoruz” dedi.

Büyükşehir Belediyesi tarafından öneri geliştirme sistemini tanıtıcı broşür bastırıldı.