Çağdaş Türk Sanatı Galeri'de

Ural’dan teşekkür
Sergi açılış programında konuşan Nevzat Ural, “Sakarya Sanat Galerisi ve Ofis Sanat Merkezi’ni bu şehre kazandıran Büyükşehir Belediye Başkanımıza teşekkür ediyorum. 10 yıla yakın bir zaman diliminde toplamış olduğum çağdaş Türk resim sanatından örnekleri umarım beğenirsiniz” dedi. Ural’ın ardından kısa bir konuşma yapan Büyükşehir Belediyesi Başkanvekili Fevzi Kılıç, kültür ve sanat faaliyetlerinin devam ettiğini belirterek, serginin hayırlı olmasını diledi. Başkanvekili Kılıç, konuşmasının ardından Ural’a teşekkür ederek, çiçek takdim etti

 

Galeri ve OSM’de sergilenecek
Yapılan konuşmaların ardından açılışı gerçekleştirilen sergiyi gezen Büyükşehir Belediyesi Başkanvekili Kılıç, Nevzat Ural’dan eserler hakkında bilgi aldı. Sakarya Sanat Galerisi’nde yer alan eserlerin gezilmesinin ardından Ofis Sanat Merkezi’ne geçildi. Serginin belirli bir kısmına ev sahipliği yapan Ofis Sanat Merkezi’nde de eserler incelenerek, Ural’dan bilgi alındı.

31 Ekim’e kadar Bedri Rahmi Eyüboğlu, Ferruh Başağa, Nasip İyem, Ertuğrul Ateş gibi birbirinden önemli 70 sanatçının;  tuval üzeri yağlıboya, gravür ve serigrafi baskı türlerinin yanı sıra heykel örneklerinin de yer aldığı “Çağdaş Türk Resminden Örnekler” sergisi, Sakarya Sanat Galerisi ve Ofis Sanat Merkezi’nde, 31 Ekim Perşembe gününe kadar sanatseverler tarafından gezilebilecek.