Türkiye Kano Federasyonu 2021 yılı faaliyet programında yer alan Durgunsu Kano Aday Milli Takım Testi yarışlarına katılan Sakarya Büyükşehir Belediyesi Spor Kulübü Kano Takımında 7 sporcu milli takım kampına katılmaya hak kazandı.

7 sporcu milli takım kampında
11-12 Aralık tarihleri arasında Adana’da düzenlenen ve 18 kulüpten 72 sporcunun Milli Takıma girmek için mücadele ettiği testler sonrası Büyükşehirli sporculardan Fahri Ayvaz, Mustafa Özmen ve İdris Şentürk gösterdikleri üstün performansla 13-30 Aralık tarihleri arasında Antalya’da gerçekleştirilecek Milli Takım kampına katılmaya hak kazandılar. Büyükşehirli sporculardan Utku Çetin, Yağız Efe Şahin, Batın Evran ve Muhammet Emin Sulak ise 13-30 Aralık tarihleri arasında Adana’da gerçekleştirilecek Milli Takım kampına katılmaya hak kazandılar. Büyükşehir Gençlik Hizmetleri ve Spor Dairesi Başkanlığı tarafından yapılan açıklamada, “Durgunsu Kano Aday Milli Takım Testi yarışlarına katılan ve milli takım kampına katılmaya hak kazanan sporcularımızı tebrik eder, başarılarının devamını dileriz” ifadelerine yer verildi.