Büyükşehir Belediyespor Kano Takımı sporcuları Antalya’da gerçekleştirilen yarışlarda Büyük Erkeklerde Mustafa Özmen ikinci, Genç Erkekler kategorisinde yarışan Baran Demir ise üçüncü oldu. Büyükşehir Belediyespor Kano Takımı sporcuları Mustafa Özmen, Fahri Ayvaz, Baran Demir ve Ömer Nazik Milli Takıma seçildi.

Sakarya Büyükşehir Belediyespor Kulübü Kano Takımı, Durgunsu Kano Uzun Mesafe ve Milli Takım Aday Seçme Yarışlarına katıldı. 17 Şubat Cumartesi günü Antalya’da gerçekleştirilen yarışlarda Büyük Erkeklerde Mustafa Özmen ikinci, Genç Erkekler kategorisinde yarışan Baran Demir ise üçüncü oldu. 22-23 Mart tarihleri arasında Antalya’da yapılacak olan Uluslararası 5000 m Gloria Cup yarışlarına katılması için Büyükşehir Belediyespor Kano Takımı sporcuları Mustafa Özmen, Fahri Ayvaz, Baran Demir ve Ömer Nazik Milli Takıma seçildi.