Geyve’de bir dizi ziyaretlerde bulunan Başkan Ekrem Yüce, asfalt ve Alifuatpaşa Suat Yalkın Caddesi’nde devam eden çalışmaları yerinde inceledi. Yüce, ilçede yeni projeleri de hayata geçireceklerini ifade ederek, çalışmaların ilçeye ve vatandaşlara hayırlı olmasını diledi. Başkan Yüce, Büyükşehir Belediyesi’nin hizmetleriyle şehrin her bölgesinin daha da güzel olacağını söyledi.

Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem Yüce, Geyve’de bir dizi ziyaretlerde bulundu. Kısa süre önce yenileme çalışmalarının başladığı Alifuatpaşa Suat Yalkın Caddesi’nde devam eden çalışmaları inceleyen ve gelinen noktaya ilişkin bilgiler alan Başkan Ekrem Yüce, daha sonra ise asfalt ekiplerinin Yörükler Mahallesi Ankara Caddesi’nde sürdürdüğü çalışmaları yerinde takip etti. Ekiplere kolaylıklar dileyen Başkan Yüce’ye Geyve Belediye Başkanı Murat Kaya, Fen İşleri Dairesi Başkanı Murat Mutlu, meclis üyeleri eşlik etti. İlçelerinde gerçekleştirilen çalışmalar dolayısıyla Başkan Ekrem Yüce’ye teşekkür eden Geyve Belediye Başkanı Murat Kaya, birliktelikleriyle Geyve’nin yarınlarının daha güzel olacağını belirtti.

Suat Yalkın Caddesi canlılık kazanacak
Geyve ziyaretinde değerlendirmelerini paylaşan Başkan Ekrem Yüce, “Alifuatpaşa Suat Yalkın Caddesi’nde yenileyeceğimizi müjdelemiş, çalışmalarımızı başlatmıştık. Bin 300 metre uzunluğa sahip caddemizde ilk olarak kaldırımları yeniliyoruz. Ardından ise bölgenin dokusuna uygun dekoratif cadde aydınlatma direklerini inşa edeceğiz. SASKİ’nin daha önce altyapı çalışmalarını tamamladığı caddede rögar kapaklarını da yol kotuna getireceğiz. Ekiplerimiz ciddi bir şekilde çalışmalarını sürdürüyor. İnşallah hızla tamamlayıp hemşehrilerimizin hizmetine sunacağız. Hayırlı olsun” dedi.

Asfalt çalışmalarıyla mahalleler yenileniyor
Asfalt işlemlerinin tamamlandığı Yörükler mahallesi Ankara Caddesi’nde de incelemelerde bulunan Başkan Ekrem Yüce, “Şehrimizin tamamına yayılan bir anlayışla güzergahları yeniliyor, sağlıklı ve konforlu ulaşım için asfalt çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Yama işlemlerinin yanı sıra planlanan program dahilinde mahallelerimizi yeniliyoruz. Yörükler mahallesine bağlı Ankara Caddesi’nde asfalt çalışmalarını tamamladık. Hayırlı uğurlu olsun” dedi.