Büyükşehir Belediyesi, asfalt programına hız verdi. Kırsal bölgelerde yoğun bir şekilde çalışan ekipler mahallelerin ulaşım ağını yeniliyor. Son olarak Geyve Fındıksuyu’nda 4 bin 500 metre uzunluğundaki grup yoluna 4 bin ton asfalt serimi gerçekleştirildi.

Sakarya Büyükşehir Belediyesi asfalt sezonunu hızlı girişle açtı. Şehrin merkezi ve 16 ilçesinde grup yolları ile caddeleri yenileyen Yol Bakım ve Altyapı Koordinasyon Dairesi Başkanlığı (YOL-BAK) ekipleri eş zamanlı olarak farklı noktalarda yoğun bir çalışma yürütüyor.

4 bin ton asfalt
Son olarak Geye ilçesinin kırsalında grup yollarının yenilenmesi için işleme başlayan Büyükşehir, Fındıksuyu Mahallesi’nde yol yenileme çalışmasına başladı. İlçe merkezi ve bölgedeki diğer mahallelerle ulaşımı sağlayan 4 bin 500 metre uzunluğundaki grup yolunda önce dolgu ve altyapı işlemleri yapıldı. Bugünden itibaren ise 4 bin tonluk asfaltın serimine başlandı.

Çalışma şehrin her bölgesinde
YOL-BAK’tan yapılan açıklamada, “Sakarya’nın her bölgesine ulaşmak için sahadayız. Sezona yoğun bir programla başlangıç yapan ekiplerimiz 7/24 sahada vatandaşlarımıza en kaliteli ulaşım ağını sunmak için gayretle çalışıyoruz. Geyve Fındıksuyu’nda yapılan çalışmamız tamamlanmak üzere. Şehrin her bölgesinde, her ilçesinde çalışmaya devam edeceğiz” denildi.