Büyükşehir Belediyesinden yapılan açıklamada, kurumun bazı pozisyonlarında yeni görevlendirmelerin yapıldığı belirtildi.

Sakarya Büyükşehir Belediyesi İnsan Kaynakları ve Eğitim Dairesi Başkanlığından yapılan açıklamada, “Sakarya Büyükşehir Belediyesi ve SASKİ’nin bazı pozisyonlarında görev değişiklikleri gerçekleştirilmiştir. Bu kapsamda Zabıta Dairesi Başkanı olarak görev yapmakta olan Davut Yüce, SASKİ Teftiş Kurulu Başkanı, Davut Yüce’den boşalan Zabıta Dairesi Başkanlığına Arifiye Zabıta Müdürü Yaşar Faruk Balkaya görevlendirilmiştir. Kocaeli Büyükşehir Belediyesi’nden nakil olarak gelen Resul Narin ise vekaleten Kültür ve Sosyal İşler Dairesi Başkanlığı’nda görevlendirilmiştir. Kurumumuzun çeşitli pozisyonlarında görev alan çalışma arkadaşlarımıza başarılar diliyoruz” denildi.