Büyükşehir Belediyesi tarafından Pamukova’da gerçekleştirilen asfalt yenileme çalışmaları tamamlandı. Bu kapsamda 4 farklı noktaya 4 bin 850 ton sıcak asfalt dökülerek güzergahlar yeni yüzüne kavuşturuldu.

Sakarya Büyükşehir Belediyesi Yol Bakım ve Altyapı Koordinasyon Dairesi Başkanlığı tarafından Pamukova’da gerçekleştirilen asfalt çalışmaları tamamlandı. 4 farklı noktada ekiplerin yoğun çalışmaları neticesinde Ziya Paşa Caddesi, Yasemin Sokak, Sedat Eryiğit Caddesi ve Eğriçay Mahallesi yeni yüzüne kavuştu. 2 bin 450 metrelik güzergâhlara 4 bin 850 ton sıcak asfalt atılarak konforlu ve sağlıklı ulaşıma olanak sağlandı. Yol Bakım ve Altyapı Koordinasyon Dairesi Başkanlığı’ndan yapılan açıklamada ise asfalt çalışmalarının planlanan program dâhilinde devam edeceği, yenilenen arterlerin Pamukova’ya hayırlı olması temenni edildi.