Büyükşehir Meclisi 8 Şubat Pazartesi günü toplanıyor. Oturumda 52 gündem maddesi karara bağlanacak. Meclis Toplantısı’nda Yazlık Kavşağı ile Kuzey Terminali Kavşağı arasında kalan ‘Çevre Yolu Caddesinin’ ismi ‘Aziz Duran Bulvarı’ olarak değiştirilmesi meclis üyelerinin onayına sunulacak.

Sakarya Büyükşehir Belediyesi Şubat Olağan Meclis Toplantısı 8 Şubat Pazartesi günü gerçekleştirilecek. Sosyal Gelişim Merkezi Konferans Salonu’nda gerçekleştirilecek oturumda 4 ilave gündem ile birlikte 52 madde karara bağlanacak. Meclis üyelerinin imar planı değişiklikleri, ilçe belediye meclis kararları ve komisyon raporlarını görüşeceği toplantı saat 14.00’da başlayacak.

İl Ormanı Tabiat Parkı BELPAŞ’a geçiyor
Meclis toplantısında İl Ormanı Tabiat Parkının BELPAŞ marifetiyle işletilmesi için meclis üyelerinin oylarıyla Başkan Yüce’ye yetki verilecek. Geyve, Kocaali ve Karapürçek’te hizmet sunacak yeni taksi plakaları için de encümene yetki istenecek. Büyükşehir Belediyesi bünyesinde 3 yeni şube müdürlüğünü de kurulacağı meclis toplantısında Yazlık Kavşağı ile Kuzey Terminali Kavşağı arasında kalan ‘Çevre Yolu Caddesinin’ ismi ‘Aziz Duran Bulvarı’ olarak değiştirilmesi meclis üyelerinin onayına sunulacak. Öte yandan Serdivan 17. Caddenin isminin de Fuzuli Caddesi olması için karar verilecek.