Büyükşehir Kalıcı Çözümden Yana

Kalıcı çözümler peşindeyiz
Mülteci vatandaşların temel sorunlarının başında tedavi ve yakacak sıkıntılarının olduğunun altını çizen Yüce, mağduriyet durumu konusunda önceliğe sahip olması gereken vatandaşlar için kararlı adımların atılması gerektiğini belirtti. Davut Yüce, “Şehrimizde ikamet eden sığınmacı ailelerimize Valilik, Büyükşehir Belediyesi ve STK’larımızca önemli ölçüde yardımlar yapılıyor. Büyükşehir Belediyesi olarak sığınmacı ailelerimize yönelik erzak, ev eşyası ve çeşitli yardımları ulaştırıyoruz. Yardımların sürekliliği büyük öneme sahip. Amacımız kalıcı çözümleri hayata geçirebilmek. Bu amaçla şehrimizde bu konuda çalışmalar gerçekleştiren Valilik, İl Müdürlükleri ve STK temsilcilerimizle ortak amaç doğrultusunda ihtiyaçları belirleyecek ve çalışmalarımıza devam edeceğiz” şeklinde konuştu.