Büyükşehir Belediyesi sporcuları Zonguldak’ta gerçekleştirilen 5.Uluslararası Madenci Kupası Judo Turnuvası’na önemli bir başarı elde etti.

Sakarya Büyükşehir Belediyesi Spor Kulübü, sporun her dalında başarılar elde etmeye devam ediyor. Yetiştirdiği başarılı sporcularla Türk bayrağını dünyanın her yerinde dalgalandıran Büyükşehir sporcuları, Zonguldak’ta gerçekleştirilen müsabakalara damga vurdu. Sakaryalı genç judocular 5.Uluslararası Madenci Kupası Judo Turnuvası’nda önemli dereceler elde etti.

Önemli dereceler elde ettiler
Turnuvada ‘Süper minik’ ve ‘minik’ kategorilerinde 3 farklı ülke, 35 şehirden toplamda 750 sporcu mücadele etti. Büyükşehir formasıyla Melik Tunay Aldemir 26 kiloda şampiyon oldu. Zeynep Sarraf, Ayşenur Sude Yılmaz, Yağmur İpek Akçay, Nehir Civelek, Saadettin Efe Gelenoğlu ile Alperen Yentürk ikinci, Kebir Tekin Aldemir, Berat Tok, Ertuğrul Ahmet Nizam ve Mervenur Doğru ise üçüncülüğü elde etti.  Sporcular, ödüllerini podyumda aldı.

Tüm imkânlarımızı sunuyoruz
Gençlik ve Spor Hizmetleri Dairesi’nden yapılan açıklamada, “Büyükşehir Belediyesi olarak sporun her dalında başarılı sporcular yetiştirmek için gayretle çalışıyoruz. Gençlerimizin geleceği için tüm imkânlarımızı sunuyoruz. İnanıyoruz ki sporcularımız Türkiye ve dünyada nice başarılara imza atacaktır.” denildi.