Büyükşehir Belediyesi, Başkan Yüce’nin ‘Asfaltlanmamış yol kalmayacak’ sloganıyla yürüttüğü yol yapım ve yenileme çalışmaları kapsamında Serdivan Aralık Grup Yolu’nu sil baştan yeniliyor.

Sakarya Büyükşehir Belediyesi, şehrin dört bir yanında gündüz-gece çalışmaya devam ediyor. Yol Bakım ve Altyapı Koordinasyon Dairesi (YOL-BAK) merkez ilçelerde, kırsalda ve 16 ilçenin tamamında vatandaşların ulaşım ağını süratle yeniliyor.a

Özellikle son dönemde kırsalda grup yollarının büyük bir bölümünü asfaltla buluşturan ekipler yeni rekorlar için 7 gün 24 saat mesai harcıyor. Vatandaşlar için alternatif güzergâhlar üreten ve mevcut yolları sil baştan yenileyen ekiplerden bir bölümü dün gece Serdivan’da mesaideydi.

Aralık’ta işlem bitiyor
3 buçuk kilometrelik grup yoluna sahip olan Aralık’ın ulaşım ağının baştan sona yenilenmesi için işlemlerde neredeyse sona gelindi. İlçe merkezine, şehir merkezine ve Kazımpaşa bölgesine ulaşım için büyük bir öneme sahip olan Aralık Caddesi’nde dolgu ve düzeltme işlemlerinden sonra asfaltla buluştu.

Ekipler dün gece geç saatlere kadar caddede asfalt serimine devam etti. Bölgedeki ulaşımın en kısa sürede yeni yüzüyle sağlanması için büyük bir özveriyle çalışan ekipler caddenin büyük bir bölümünü asfaltladı. Caddede işlem bittiğinde bölgeye 4 bin ton asfalt serimi tamamlanmış olacak.

“Bölgemize hayırlı olsun”
 YOL-BAK’tan yapılan açıklamada, “Sakarya’mızın her noktasına hizmet götürüyor ve şehrin ulaşım ağını yeniliyoruz. Asfaltlanmamış yol kalamyıncaya dek gündüz, gece mesaimiz devam edecek. Sakarya’nın ulaşım altyapısına güç katmak için 7 gün 24 saat tüm ekiplerimizle sahadayız. Aralık Mahallesi’ndeki asfalt programımız tamamlanmak üzere, bölgemize hayırlı olsun” denildi.