Büyükşehir Belediyesi yaya ve yol güvenliği adına yürüttüğü çalışmalardan biri olan beton yaya yolu çalışmalarına devam ediyor. Ereneler ilçesi Kozluk ve Alancuma Mahallelerinde gerçekleştirilen çalışmalar kapsamında 2 bin 200 metrelik güzergâhta beton yaya yolu inşa edildi.

Sakarya Büyükşehir Belediyesi şehrin çeşitli noktalarında başlattığı beton yaya yolu çalışmalarını hız kesmeden sürdürüyor. Yaya ve yol güvenliğini en üst seviyeye çıkartmak için başlatılan beton yaya yolu çalışmaları Erenler ilçesi Kozluk ve Alancuma Mahallelerinde gerçekleştirilen inşa çalışmaları ile devam etti. 2 bin 200 metrelik güzergâhta başlayan beton yaya yolu imalatı sonrasında güzergâh daha güvenli bir hale getirilerek yeni yüzüne kavuştu. Yol Bakım ve Altyapı Koordinasyon Dairesi Başkanlığı’nca yapılan açıklamada, kırsal mahallelerde alternatif olan beton kaldırım imalatı şehrin çeşitli noktalarında devam edeceği belirtildi.