Büyükşehir Belediyesi Kurban Bayramı hazırlıklarını tamamladı. Yapılan açıklamada, “15 Temmuz Demokrasi Meydanı’nda kılınacak bayram namazı ve Cuma namazı için tüm tedbirlerimizi aldık. Şehir genelindeki mezarlıklarımızda ise bayram öncesi bakım ve onarım çalışmalarını gerçekleştirdik. Bayram süresi boyunca Büyükşehir Belediyesi otobüsleri ile ulaşımlar yüzde 50 indirimli olarak hizmet sunacak” denildi.

Sakarya Büyükşehir Belediyesi Kurban Bayramı hazırlıklarını tamamladı.  Sakaryalıların Kurban Bayramını rahat bir şekilde geçirebilmeleri için gerekli tedbirleri alan Büyükşehir Belediyesi, bayram süresince nöbetçi birimleriyle hizmet sunacak. Mezarlıklarda bayram öncesi temizliği yapılırken; bayram süresi boyunca Büyükşehir Belediyesi otobüsleri ile ulaşımlar yüzde 50 indirimli olarak sağlanacak.

Bayram ve Cuma namazı için meydanda tedbirler alındı
Büyükşehir Belediyesi’nden konu ile ilgili yapılan açıklamada, “Tüm İslam âleminin Kurban Bayramı’nı kutlarız. Bayramlar birlik ve beraberliğimizi pekiştirdiğimiz günlerdir. Bugünlerde tüm hemşerilerimizden sosyal mesafe ve maske kurallarına riayet etmelerini bekliyoruz. 15 Temmuz Demokrasi Meydanı’nda kılınacak bayram namazı ve Cuma namazı için tüm tedbirlerimizi aldık. Şehir genelindeki mezarlıklarımızda ise bayram öncesi bakım ve onarım çalışmalarını gerçekleştirdik. Tüm hemşerilerimize bayram süresince nöbetçi ekiplerimizle hizmet vermeye devam edeceğiz” denildi.

Nöbetçi ekipler teyakkuzda
Açıklamanın devamında, “Çeşitli alanlarında hizmet sunacak nöbetçi birimlerimiz vatandaşlarımızın bayram süresince sıkıntı yaşamamaları için görevde olacaklar. Vatandaşlarımız Alo 153 Çözüm Masasını arayarak 7/24 isteklerini ve şikâyetlerini bildirebilirler. İçme suyu ve kanalizasyon ile ilgili sorunları için Alo Su Arıza 185’i arayabilecek. Vatandaşlar Ulaşım Dairesi ile ilgili Hareket Amirliği’nin 277 54 23 numaralı telefonu üzerinden dilek ve isteklerini iletebilecek. Yangın ihbarları içi Büyükşehir İtfaiyesi’ne Alo 110 numaralı telefon üzerinden ulaşım sağlanabilecek” ifadeleri kullanıldı.