Şehrin dört bir yanında asfalt çalışmalarına ara vermeden devam eden Büyükşehir Belediyesi Kaynarca ilçesinde iki mahalleyi kapsayan 4 buçuk kilometrelik yolu asfaltladı.

Sakarya Büyükşehir Belediyesi, kent merkezi ve tüm ilçelerde asfalt çalışmalarına ara vermeden devam ediyor. Yol Bakım ve Altyapı Koordinasyon Dairesi Başkanlığı (Yol-Bak) ekipleri, son olarak kuzey bölgesinde yürütülen bir çalışmada sona geldi. Kaynarca ilçesi Kulaklı ve Turnalı mahallelerini kapsayan 4 buçuk kilometrelik grup yolu hızlı bir şekilde asfaltlandı. Ekipler, bölgede toplamda 6 bin 500 ton asfaltın serim işlemini bitirdi. Çalışmalar, farklı ilçe ve mahallelerde devam ediyor.

Tüm ilçelere eşit hizmet
Yol Bak’tan yapılan açıklamada, “Asfaltsız mahalle kalmayacak sloganıyla başlatılan tüm çalışmalar süratle bitiriliyor. 30 aylık bir süre içinde 1 milyon tonun çok üzerinde bir seviyeye ulaşıldı.  Kuzeyden, güneye, doğudan, batıya tüm ilçelerimize eşit şekilde hizmet götürmek için gece-gündüz çalışıyoruz. İnşallah kısa süre içinde şehrimizin dört bir yanında ulaşımı çok daha iyi bir seviyeye getirmeyi arzu ediyoruz” denildi.