Büyükşehir Belediyesi kırsalda yürüttüğü yoğun asfalt mesaisi kapsamında Pamukova’daki Şahmelek – Kazımiye – İlçe Merkezi grup yolunun 10 kilometrelik bölümünü sil baştan yeniliyor.

Sakarya Büyükşehir Belediyesi tarafından başlatılan asfalt çalışmaları planlı bir şekilde ilerliyor. Son işlem, Pamukova Şahmelek – Kazimiye – İlçe Merkezi grup yolunda başladı. Pamukova kırsal mahallelerinden olan Şahmelek ve Kazimiye mahalle içi yolu sıcak asfaltla buluştu.

Mahallelerin ilçe merkeziyle bağlantısını sağlayan grup yolunda yoğun bir mesai harcanıyor. YOL-BAK ekipleri toplamda 10 kilometre uzunluğa sahip güzergâhı sil baştan yeniliyor. Çalışma kapsamında bölgeye 11 bin 500 ton sıcak asfalt serilecek.  İşlem bittiğinde ise ilçe merkezi, kent merkezi ve bölgedeki mahalleler arasındaki ulaşım güvenli ve konforlu hale gelecek.

Asfaltsız yol kalmayacak
‘Asfaltsız yol kalmayacak’ mottosuna vurgu yapan Yol Bakım ve Altyapı Koordinasyon Dairesi Başkanlığı yaptığı açıklamada, “16 ilçe ve şehir merkezinde sürdürdüğümüz çalışmalar Başkanımız Ekrem Yüce’nin ‘Asfaltsız yol kalmayacak’ sloganıyla süratle devam ediyor. Son olarak Pamukova kırsalında bulunan Şahmelek-Kazimiye mahallelerinin yerleşim noktalarındaki çalışmalarımızı sürdürüyoruz. 10 kilometrelik güzergâhımızda, 11 bin 500 ton sıcak asfaltı Pamukova’ya kazandıracağız” denildi.