Bulvar’da Kültür Sanat Dolu Akşamlar

Sakarya Büyükşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Dairesi Başkanlığı 21. Kitap Fuarı, Atatürk Bulvarı’nda vatandaşlarla buluştu. Açılış törenine Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, Başkanvekili Fevzi Kılıç, AK Parti Adapazarı İlçe Başkanı Mustafa Ak, Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Fatih Turan,  Kültür ve Sosyal İşler Dairesi Başkanı İbrahim Aktürk ve çok sayıda vatandaş katıldı.  Program Büyükşehir Belediyesi Mehter Takımı’nın gösterileri ile başladı.

Kitapevleri ve Kültür Stantları
Ardından 21. Kitap Fuarı’nın açılışı gerçekleştirildi, 12 Kitapevi kapılarını Sakaryalılara açtı. Beraberindeki heyetle kitapevi stantlarını gezen Başkan Toçoğlu, hayırlı işler temennisinde bulundu. Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu kitapevlerinin ardından bölgede bulunan Kültür Tanıtım Stantlarını da gezdi. Abhazlar, Kırımlılar, Kafkaslar, Trabzonlular, Rizeliler, Gümüşhaneliler, Makedonya ve Tüm Göçmenler ile Yerel Kültür Derneği’nin tanıtım stantlarını gezdi, dernek başkanlarıyla sohbet etti. Başkan Toçoğlu, Kültür Tanıtım Stantları ve Kitap Fuarı’nın Ramazan ayı boyunca vatandaşların hizmetinde olacağını belirtti.