Büyükşehir 7. Liselerarası Tiyatro Şenliği’nde gösterimler aralıksız devam ediyor. Genç yeteneklerin yıl boyunca hazırlanarak AKM’de sahneledikleri oyunlar Sakarya seyircisinden tam not alıyor.

Sakarya Büyükşehir Belediyesi ve İl Milli Eğitim Müdürlüğü işbirliği ile bu yıl 7.’si düzenlenen Liselerarası Tiyatro Şenliği’nde gösterimler devam ediyor. 16 ilçeden liselerin geniş katılımı ile gerçekleşen şenlikte bu haftanın gösterimleri Tersine Dünya (Özel Enka Anadolu Lisesi), Komşu Köyün Delisi (Ali Dilmen Anadolu Lisesi) ve Erkekler Köyü (İMKB Sakarya Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi) oyunları oldu. Genç tiyatrocuların yıl boyunca hazırlanarak AKM’de sahneledikleri oyunlar Sakarya seyircisinden tam not aldı. Yapılan açıklamada ise, Liselerarası Tiyatro Şenliği’nde haftanın son gösteriminin 20 Mayıs Cuma günü, TES-İŞ Adapazarı Anadolu Lisesi’nin ‘Oyunlarla Yaşayanlar’ oyunu ile devam edeceği kaydedildi. Gösterim AKM sahnesinde, saat 19.00’da başlayacak.