“Bölgenin stratejik planı için ortak çalışmaya hazırız”

Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem Yüce, Marmara Belediyeler Birliği encümen toplantısına katıldı. Koronavirüs salgını nedeniyle video konferans yöntemi ile gerçekleştirilen toplantıda belediyeler yeni normalleşme birlikte yaptıkları çalışmalarıyla ilgili tecrübelerini aktardı. Toplantı öncesinde tüm belediyeler geçtiğimiz günlerde sel felaketi yaşayan Bursa’ya geçmiş olsun dileklerini iletti.

Bursa’ya geçmiş olsun dilekleri
Toplantıda söz alan Başkan Ekrem Yüce, “Öncelikle Bursa Belediye Başkanımıza ve Bursa’ya yaşanan afet münasebetiyle geçmiş olsun dileklerimi iletiyorum. Her zaman Bursa’nın yanındayız.  Mevlam ne Bursa’ya ne de ülkemize bu tür bir afeti bir daha yaşatmasın. Toplantımızda dile getirilen Marmara bölgemizin afetlere karşı her konuda hazırlıklı olması için stratejik planlama yapılmasını doğru buluyorum. Bu konuda Sakarya Büyükşehir Belediyesi olarak her türlü katkı ve desteği sağlamaya da hazırız. Toplantımızın hayırlara vesile olmasını alacağımız kararların hem şehirlerimize hem de bölgemizdeki sorunlara çözüm olmasını temenni ediyorum” dedi.