Büyükşehir Belediyesi’nin inşa edeceği 4 kilometrelik Bisiklet Yolu Projesi’nin 1. etabının ihalesi tamamlandı. Destek Hizmetleri Dairesi Başkanı Recep Ören, “İhalemize 2 firma teklif sundu. Kesin sonuçları ihale komisyonumuzun incelemelerinin ardından kamuoyuna ilan edeceğiz” dedi.

Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu’nun geçtiğimiz günlerde müjdesini verdiği 4 kilometrelik Bisiklet Yolu Projesi’nin 1. etabının ihalesi gerçekleştirildi. Komisyon Başkanlığı’nı Destek Hizmetleri Dairesi Başkanı Recep Ören’in yaptığı ihaleye 2 firma teklif sundu. Gerçekleştirilen ihale ilgili açıklamalarda bulunan Ören; “Kentpark - Yazlık Kavşağı arasında Çark Deresi’nin her iki tarafında inşa edeceğimiz bisiklet yollarının ihalesini gerçekleştirdik. İhalemize 2 firma teklif sundu. Kesin sonuçları ihale komisyonumuzun incelemelerinin ardından kamuoyuna ilan edeceğiz. Şehrimize hayırlı olsun” ifadelerini kullandı.

2 Firma Teklif Sundu
İhaleye katılan firmalar ve teklif tutarları ise şöyle; “Barikler İnşaat Ticaret ve Sanayi Limited Şirketi 627.050.00 TL, Saltıkoğulları Müteahhitlik Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi 889.890.00 TL”