Büyükşehir Macera Park hizmete alındığı ilk yılında 5 bininci misafirini ağırladı. Maceranın 5 bininci ismi olan Türk-Fransız Ortaokulu öğrencisi Eslem Demirci arkadaşları adına kutlama pastasını üfledi. Merkezin kapalı eğitim alanı ve macera parkurunda da çeşitli etkinlikler gerçekleştirildi.

Sakarya Büyükşehir Belediyesi tarafından inşa edilen Yaşayarak Öğrenme Macera Parkı yurt içi ve dışından misafirlerini ağırlamaya devam ediyor. Son olarak Söğütlü Türk-Fransız Ortaokulu öğrencilerinin yer aldığı ziyaret programında Macera Park, 5 bininci ziyaretçi sayısına ulaştı. Bu sayı merkezde gerçekleştirilen çeşitli etkinlikler ile kutlandı.

Aralıksız Çalışmalar
Sosyal Hizmetler Dairesi Başkanı Davut Yüce, Aile ve Çocuk Hizmetleri Şube Müdürü Betül Karapınar’ında yer aldığı programda okul öğrencilerinden Eslem Demirci Macera Park’ın 5 bininci ziyaretçisi ünvanını aldı.  Bir yıl gibi kısa bir sürede 5 bin gence ulaşmaktan duydukları memnuniyeti dile getiren Sosyal Hizmetler Dairesi Başkanı Davut Yüce, çalışmalara ara vermeden devam edeceklerinin altını çizdi.

Gençlere ve Çocuklara Önem
Programda öğrencilere kısa bir konuşma da yapan Yüce, “Çocuklarımızı burada ağırlamaktan gurur duyuyoruz. Bu anları çocuklarımız ile birlikte yaşamak bizleri fazlasıyla memnun ediyor. Faaliyete başladığımız 1 Aralık 2014 tarihinden itibaren 5 bin ziyaretçi sayısına ulaştık. Burada çocuklarımız ve gençlerimizi kötü alışkanlıklardan uzak tutup, daha sosyal bireyler olmalarını istiyoruz” diye konuştu. Programın devamında maceranın 5 bininci ismi Eslem Demirci arkadaşları adına kutlama pastasını üfledi.