Kurban Bayramı süresince vatandaşların belediye otobüslerinde yüzde 50 indirimli tarife ile seyahat edebileceğini açıklayan Ulaşım Dairesi Başkanı Fatih Pistil, “Tüm personelimizle bayramda hemşerilerimizin hizmetinde olmaya devam edeceğiz” dedi.

Sakarya Büyükşehir Belediyesi Ulaşım Dairesi Başkanı Fatih Pistil, yaklaşan Kurban Bayramı öncesinde toplu taşımada yapılacak değişiklikleri açıkladı. Vatandaşların bayram süresince Büyükşehir Belediyesi otobüslerinde yüzde 50 indirimli tarife ile seyahat edebileceğini duyuran Pistil, ulaşımda herhangi bir mağduriyet yaşanmaması adına çalışmaların aralıksız sürdürüleceğini ifade etti.

Sakarya’nın Hizmetindeyiz
Fatih Pistil, “Her bayram olduğu gibi bu Kurban Bayramı süresince de Büyükşehir Belediyesi otobüsleri yüzde 50 indirimli tarife ile hizmet sunacak. Tüm personelimizle bayramda da hemşerilerimizin hizmetinde olmaya devam edeceğiz. İnşallah huzur içinde bir bayram daha geçireceğiz. Bu vesileyle tüm hemşerilerimizin Kurban Bayramlarını tebrik ediyoruz” diye konuştu.

Bayram Mesaisi
Pistil açıklamalarının devamında ise şu ifadeleri kullandı; “Mezarlıklara düzenlenecek seferlerde vatandaşlarımız ücretsiz yararlanabilecek. Ayrıca mezarlık ziyaretlerinde bulunacak hemşerilerimiz için belirli noktalardan Emirdağ, Erenler ve Serdivan mezarlıklarına seferlerimiz olacak. Arife günü ve bayram süresince de Emirdağ ve Emir Sultan Mezarlıkları’na ulaşım için otobüsler Büyükşehir Belediyesi önünden 08.00 ile 17.00 arasında her saat başında hareket edecek.”