Kent Konseyi Gençlik Meclisi öğrencileriyle Ormanpark’ta bir araya gelen Başkan Ekrem Yüce, diksiyon ve hitabet eğitimlerini başarıyla tamamlayan öğrencilere katılım belgelerini takdim etti.

Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem Yüce, Kent Konseyi Gençlik Meclisi öğrencileriyle bir araya geldi. Ormanpark’ta gerçekleştirilen buluşmada Kent Konseyi Başkanı Sinan Çileli, Gençlik Meclisi Başkanı Rahmi Can Şeşen ve öğrenciler yer aldı. Büyükşehir Belediyesi tarafından düzenlenen ve 34 öğrencinin katıldığı diksiyon ve hitabet eğitiminin katılım belgelerini Başkan Yüce öğrencilere takdim etti.

Gençlere kapımız her zaman açık
Buluşmanın açılış konuşmasını gerçekleştiren Kent Konseyi Başkanı Sinan Çileli, “Gençlere kapımız her zaman açıktır. Bizlere gençlerden gelen fikirlerin, düşüncelerin, projelerin uygulanabilecek olanları başkanımızla istişare ederek hayata geçirmek isteriz. Bugün burada olmanız takdire şayandır. Sizlere bu konuda teşekkürlerimi sunarım. Bundan sonraki çalışmalarınızda başarılar diliyorum” dedi. Gençlik Meclisi Başkanı Rahmi Can Şeşen ise gençlere verilen önemi hissettiklerini dile getirerek teşekkürlerini ifade etti.

Diksiyon ve hitabet hayatın önemli parçasıdır
Gençleri diksiyon ve hitabet kursuna katıldıkları için tebrik ederek sözlerine başlayan Başkan Ekrem Yüce, “Diksiyon ve hitabet insan hayatının en önemli parçalarından biridir. Biz bunu çok ihmal ettik ama yıllar sonra ehemmiyetini anladık. Bu kapsamda Kent Konseyimizin bünyesinde diksiyon ve hitabet eğitimi gerçekleştirdik. İnşallah aldığınız eğitimlerle kendinizi daha güzel ifade edeceksiniz. Her birinize katılımlarınızdan dolayı teşekkür ediyorum. Bu düşüncelerle aldığınız eğitimlerinin sizlere ömür boyu hayatta bir yerlere varmaya sebep olmasını temenni ediyorum” dedi.