Büyükşehir Belediyesi İlkbahar Dönemi Doğa Yürüyüşleri Kılıçkaya Parkuru ile sona erdi. 7’den 70’e onlarca doğaseveri buluşturan etkinliklerde şehrin eşsiz güzellikleri yeniden keşfedildi.

Sakarya Büyükşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Dairesi Başkanlığı Gençlik ve Spor Şube Müdürlüğü tarafından düzenlenen İlkbahar Dönemi Doğa Yürüyüşleri, Kılıçkaya Parkuru’nda gerçekleştirilen yürüyüş ile sona erdi. Muhteşem hava eşliğinde keyifli bir etkinlik gerçekleştiren doğa tutkunları, düzenlenen program için Büyükşehir Belediyesi’ne teşekkür etti.

1377 doğasever, 8 parkur
Büyükşehir Belediyesi İlkbahar Dönemi Doğa Yürüyüşleri kapsamında, 8 hafta boyunca gerçekleştirilen etkinliklerde doğaseverler şehrin eşsiz güzellikleri arasında spor yapma imkanı buldu. Sona eren yürüyüşler ile ilgili Kültür ve Sosyal İşler Dairesi Başkanı İbrahim Aktürk, “Bu dönem 8 parkurda gerçekleştirdiğimiz yürüyüşlere 1300’ün üzerinde sporsever katıldı. Yürüyüşlerimize katılan tüm hemşerilerimize çok teşekkür ediyoruz. İnşallah bu sayı gelecek dönemlerde daha da artacak. Çalışmalarımıza devam ediyoruz. Sonbahar Dönemi Doğa Yürüyüşleri ile inşallah bu etkinliklerimize devam edeceğiz” ifadelerini kullandı.