Büyükşehir Belediyesi Ayçiçeği Bisiklet Vadisi ziyaretçilerini ağırlamaya devam ediyor. 2 Nisan Otizm Farkındalık günü kapsamında Kırkpınar Alpaslan Otizmle Mücadele Vakfı öğrencileri Ayçiçeği Bisiklet Vadisini ziyaret etti.

Sakarya Büyükşehir Belediyesi Gençlik ve Spor Hizmetleri Dairesi Başkanlığı bünyesinde faaliyetlerine devam eden Ayçiçeği Bisiklet Vadisi, ziyaretçilerini ağırlamaya devam ediyor. 2 Nisan Otizm Farkındalık günü kapsamında Kırkpınar Alpaslan Otizmle Mücadele Vakfı öğrencileri Ayçiçeği Bisiklet Vadisini ziyaret etti. Ayçiçeği Bisiklet Vadisi sorumlusu Yılmaz Kalk, “Otizm Farkındalık günü kapsamında böyle güzel bir ziyaret gerçekleştirilen vakfımıza çok teşekkür ediyorum. Gelen öğrencilerimiz Bisiklet Vadisi’nde doyasıya bisiklet binerek güzel bir gün geçirdiler” sözlerine yer verdi.