Asfalt ekipleri yaz aylarında yoğunlaşan asfalt çalışmalarını sürdürüyor

Asfalt çalışması, Hacıramazanlar köyü sakinleri arasında sevinç yarattı. Köy yollarının asfaltlanmaya başlamasından duydukları memnuniyeti dile getiren Hacıramazanlar Köyü Muhtarı Vedat Kara, “Köy yollarımızın asfaltlanması halkımızı çok mutlu etti. Büyükşehir Belediye Başkanımız Zeki Toçoğlu, seçimler öncesinde köy yollarımızın asfaltlanması konusunda bizlere söz vermişti. Şimdi verilen sözlerin tutulduğu görmek bizi mutlu ediyor. Gerçek siyaset budur. Başkanımızı köy yollarımızı asfalta kavuşturduğu için teşekkür ediyoruz” dedi.

Hacıramazanlar köyünde yapılan asfalt çalışmasını izleyen köy halkı da, “Köyümüz yıllardır ihmal edilmişti. Şimdi yollarımız asfaltlanıyor. Artık sıkıntı çekmeyeceğiz” dediler.

Sakarya Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri ekipleri, Dernekkırı bölgesinde ilk etap köy yolları asfaltlama çalışmasına Hacıramazanlar köyünün ardından Kasımlar köyünde devam edecek. Çalışmalar tamamlandığında 11 kilometre köy yolu asfaltlanmış olacak. Birinci etap asfalt çalışmalarının ardından ekipler ikinci etap çalışmalarını başlatacak. İkinci etap asfalt çalışmaları kapsamında ise Solaklar, Biliciler, İlyaslar, Yeşilyurt, Hacılar ve Kurtbeyler köylerinin asfalt çalışmasına geçilecek. Bu altı köyde toplam 9 km asfalt çalışması yapılacak.