Ramazan dolayısıyla sürdürdüğü ilçe ziyaretlerine Hendek'te devam eden Başkan Ekrem Yüce, "3 yıllık dönemde şehrimizi bir bütün olarak ele alıp öncelik sıralamasına göre altyapı ve üstyapı hizmetlerini gerçekleştirdik. Asfalt konusunda ciddi yatırım yaptık. Hendek'te 2022 yılında grup yolu olup asfaltlanmayan yol kalmayacak" dedi.

Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem Yüce, Ramazan dolayısıyla sürdürdüğü ilçe ziyaretlerine Hendek'te devam etti. Bürokratlarıyla beraber ilçe ilçe gezip 3 yıllık süreçte hayata geçen yatırımları ve projeleri teşkilat mensupları, muhtarlar ve bölge halkıyla paylaşan Başkan Yüce, Hendek'te hayata geçen ve geçecek yatırımları ziyaretlerinde Hendeklilere anlattı.

AK Parti şemsiyesi
İlk olarak AK Parti Hendek İlçe Teşkilatı ziyaretinde bulunan Başkan Yüce'yi Teşkilat Başkanı Hasan Serdar Baykal, eski Hendek İlçe Belediye Başkanı İrfan Püsküllü ve partililer karşıladı. Burada partililere seslenen Başkan Yüce, "AK Parti şemsiyesi büyüktür. Bu şemsiye altında herkes dürüst, adil ve çalışkan olmalıdır. Bu şemsiyeye bakanlar imrenmeli, bizleri örnek almalıdır. Biz ticaretimizde, hukukumuzda hep dürüst olacağız. AK Partilide yanlış olmaz dedirtmeliyiz" dedi. Teşkilat Başkanı Baykal ise Başkan Yüce'nin gece gündüz demeden hep sahada olduğunu vurguladı ve Hendek'te hayata geçen yatırımlar için teşekkürlerini sundu.

Başkan Yüce zoru başarıyor
Teşkilat ziyareti sonrası Hendek İlçe Belediyesi'ni ziyaret eden Başkan Yüce'yi Hendek Belediye Başkanı Turgut Babaoğlu ve yardımcıları ile meclis üyeleri karşıladı. Hendek Belediye Başkanı Babaoğlu, "Başkanımız Ekrem Yüce'yi ilçemizde ağırlamaktan büyük memnuniyet duyduk. Sakarya'mız onun başkanlığında 3 yılda çok büyük aşamalar kaydetti. İnanıyoruz önümüzdeki yıllarda da Sakarya'mızı bütün ilçeleriyle beraber Sakarya'yı bir tık ileri taşıyacak. Şu dönemde belediyelerin büyük yatırımları hayata geçirmesi çok zor bir iştir. Başkanımız Ekrem Yüce zor olanı başarıyor. Önümüzde 2023 seçimleri var. Cumhur ittifakının 2023’de kazanması için var gücümüzle çalışacağız" dedi.

Kardeş belediyeleriz
Babaoğlu'na nazik konuşmalarından ötürü teşekkür eden Başkan Yüce, "Artık biz cumhur ittifakıyız. Biz biriz bütünüz. Kardeş belediyeyiz. Mübarek bir aydayız. Mevla'm bizleri salimen bayrama kavuştursun. 3 yıllık dönemde şehrimizi bir bütün olarak ele alıp öncelik sıralamasına göre altyapı ve üstyapı hizmetlerini gerçekleştirdik. Asfalt konusunda ciddi yatırım yaptık. Hendekte 2022 yılında grup yolu olup asfaltlanmayan yol kalmayacak. Biz her zaman dayanışma içinde olup hizmetlerimizi artıracak Hendek'imize yakışır hizmetlerimizi hayata geçireceğiz" dedi. İlçe Belediye Başkanlığı ziyareti sonrası Başkan Babaoğlu, Başkan Ekrem Yüce'ye hediye takdim etti.

Hendek'te 22 Milyon Lira yatırım
Hendek'te esnaf ziyaretleri gerçekleştiren Başkan Yüce daha sonra Hendek Muhtarlar Derneği'nde Başkan Kadir Yağlı ve Hendekli muhtarlarla bir araya geldi. Muhtarların istek ve taleplerini dinleyen Başkan Yüce, Hendek'te hayata geçen yatırımlardan bahsetti. Yüce, "Hendek’te 36 ayda yol bakım ve yapım çalışmaları için toplamda 22 milyon 643 bin 700 lira yatırım yaptık. 41 km’ye tekabül eden 76 bin 64 ton asfalt çalışmasında bulunduk. Olası bir afette etkin ve zamanında müdahale için Hendek’te bir itfaiye hizmet binası inşa ettik. Bu hizmet binası ile 91 mahalleye hizmet sunuyoruz. Su kayıplarının sık yaşandığı Hendek’te kayıpları azaltmak ve israfı önlemek için hayata geçirdiğimiz projeyle yıllık 800 bin m3 su tasarrufu yapıyoruz. 2019 yılında yaşanan sel felaketinde zarar gören Şerbetpınarı İçme Suyu Arıtma Tesisini, Taraklı Tuzla ve Hendek Dikmen bölgesindeki içme suyu hatlarını muhtemel taşkınlara karşı koruyacağız. 9 milyon 500 bin lira değerindeki projemiz devam etmektedir ve inşallah 2022 yılında tamamlanacaktır" diye konuştu.