Asfalt Sezonu Gelecek Hafta Açılıyor

10 ilçede de çalışma gerçekleştirilecek

Şehir merkezindeki çalışmanın ardından Büyükşehir Belediyesi’ne bağlı ilçelerde de çalışmalar yapacaklarını dile getiren Başkan Zeki Toçoğlu, ilçe belediye başkanları ile de değerlendirme yaptıklarını ve gelen talepler doğrultusunda hareket edeceklerini belirtti. Başkan Toçoğlu, “Şehir merkezindeki çalışmaların ardından durmayacağız. Belediyemize bağlı ilçelerimizde de çalışmalar gerçekleştireceğiz. Bunun için ilçe belediye başkanlarımızla değerlendirmeler yaptık. Herkes zaman söylediğimiz gibi ortak akılla hareket ediyoruz. İlçelerimizden gelen talepler doğrultusunda buralarda da çalışmalar yapacağız. Adapazarı, Erenler, Serdivan, Arifiye, Sapanca, Hendek, Akyazı,  Karapürçek, Ferizli ve Söğütlü ilçelerimizin asfalt konusundaki eksikliklerini gidereceğiz. Amacımız daha güzel daha modern bir Sakarya’yı oluşturmak. Bunun için bütün gücümüzle çalışıyoruz. İnşallah dile getirdiğimiz bu çalışmalar tamamlandığında hemşerilerimizin yüzleri daha fazla gülecek” diye konuştu.