Büyükşehir Belediyesi ‘Mahallemde İftar Var’ programlarında 6. buluşma Arifiye’de gerçekleştirildi. Kültür Merkezi Önü’nde kurulan gönül sofralarına misafir olan Arifiyeliler, Ramazan’ın manevi hazzını birlikte yaşadı, güzel bir Ramazan akşamını daha geride bıraktı.

Sakarya Büyükşehir Belediyesi Sosyal Hizmetler Dairesi Başkanlığı tarafından düzenlenen ‘Mahallemde İftar Var’ programları ilçelerde gönül köprüleri inşa etmeye devam ediyor. Karapürçek, Sapanca, Hendek, Kocaali ve Kaynarca’nın ardından gönül sofraları bu kez Arifiye’de kuruldu. Kültür Merkezi Önü’nde gerçekleştirilen buluşmada Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu’nun yanı sıra, Arifiye Belediyesi Başkanı İsmail Karakullukçu, AK Parti İl Kadın Kolları Başkanı Zehra Hatipoğlu, belediye meclis üyeleri, muhtarlar ve çok sayıda Arifiyeli de yer aldı.

“Mahallemde İftar Var”
Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu program öncesinde iftar sofralarına misafir olan Arifiyelilerin masalarını tek tek ziyaret etti, Ramazan ayının hayırlara vesile olmasını temenni etti.  Ankara Ahmet Hamdi Akseki Camii İmam Hatibi Dünya 1’incisi Ali Tel ise Kur’an tilaveti ile gönüllere seslendi. Okunan ezan sonrası tüm misafirler hep birlikte oruç açtı, eller semaya aynı dualar için kaldırıldı. İftar buluşmasının devamında sahneyi Orta Oyunu ve Meddah gösterileri aldı. Aileleri ile birlikte eğlenceli meddah hikâyelerini dikkatle dinleyen minikler, Hacivat ve Karagöz’ün eğlenceli diyaloglarını ise meraklı gözlerle takip etti.