Büyükşehir Belediyesi Aralık Kültür Sanat Etkinliklerinde takvim açıklandı. Söyleşi ve imza günlerinden konserlere, tiyatro gösterimlerinden sergi açılışlarına kadar birçok renkli etkinlik Sakaryalılar ile buluşacak.

Sakarya Büyükşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Dairesi Başkanlığı tarafından her ay düzenli olarak gerçekleştirilen Kültür Sanat Etkinliklerinde Aralık takvimi açıklandı. Söyleşi ve imza günlerinden konserlere, tiyatro gösterimlerinden sergi açılışlarına ve panellere kadar birçok renkli etkinliği Sakaryalılar ile buluşturan programlarda Aralık takvimi de yoğun programlara sahne olacak.

Aralık ayı kültür-sanat etkinlikleri için tıklayınız

Takvim ile ilgili açıklamalarda bulunan Kültür ve Sosyal İşler Dairesi Başkanı İbrahim Aktürk, “Aralık Kültür Sanat Etkinliklerimizde takvimimiz belirlendi. Konserler, tiyatro gösterimleri, paneller, söyleşi ve imza günleri ile sergi açılışlarımız etkinliklerimizde yer alacak. İslam Düşünce Atlası isimli panelde alanında uzman isimler katılımcılarla buluşacak. Dilek Türkan müziğe dair konuşacak. Tiyatro gösterimleri izleyicileri konuk edecek. Etkinliklerimize tüm kültür sanat dostlarını davet ediyorum” dedi