SGM ev sahipliğinde gerçekleştirilen Çocuk Bakım ve Oyun Etkinlikleri ile Evde Çocuk Bakımı Kursları’nda yılsonu heyecanı yaşandı. Sosyal Hizmetler Dairesi Başkanı Davut Yüce, “Sosyal Gelişim Merkezi’nde hanım kardeşlerimize dönük gerçekleştirdiğimiz eğitim çalışmalarımız artarak devam edecek” dedi.

Sakarya Büyükşehir Belediyesi Sosyal Gelişim Merkezi’nde yılsonu heyecanı tüm hızıyla devam ediyor. SGM ev sahipliğinde gerçekleştirilen ve yoğun ilgi ile devam eden Çocuk Bakım ve Oyun Etkinlikleri ile Evde Çocuk Bakımı Kursları’nda da eğitimler tamamlandı. Yıl boyunca derslere devam eden hanımlar sertifikalarını Sosyal Hizmetler Dairesi Başkanı Davut Yüce ile Aile ve Çocuk Hizmetleri Şube Müdürü Betül Karapınar’ın elinden aldı.

Kurslarımız Artarak Sürecek
SGM ile sosyal hizmetleri tek çatı altında topladıklarını ve binlerce Sakaryalıya ulaşmanın mutluluğunu yaşadıklarını aktaran Davut Yüce, sertifika almaya hak kazanan hanımlara başarılarının devamını diledi. Yüce, “Sosyal Gelişim Merkezi’nde hanım kardeşlerimize dönük gerçekleştirdiğimiz eğitim çalışmalarımızla aile, çocuk, kişisel gelişim ve daha birçok konuda önemli farkındalıklar oluşturuyoruz. Çocuk Bakım ve Oyun Etkinlikleri ile Evde Çocuk Bakımı Kurslarımız da anne, çocuk ve aile arasındaki güçlü bağlar açısından önemli bir tamamlayıcılık üstlendi. İnşallah bu yöndeki çalışmalarımız artarak devam edecek” diye konuştu.

Hanımlardan Büyükşehir’e Teşekkür
Açılış konuşmaları ve sertifika töreninin ardından Çocuk Bakım ve Oyun Etkinlikleri ile Evde Çocuk Bakımı Kursiyerlerinin yıl boyunca gerçekleştirdikleri el emeği çalışmalar görücüye çıktı. Çocuklarının kişisel gelişimlerine katkı sunacak oyuncaklar, kuklalar, tablolar ve daha nice el emeği ürünleri sergileme ayrıcalığı yaşayan hanımlar sunulan eğitimler için Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu’na teşekkür etti.